top of page

El Castelloscopi serà al Som Cultura Popular. En analògic i en digital!

En una mostra tan transversal i potent com el Som Cultura Popular el Castelloscopi no hi podia faltar. Entre exposicions de tota mena, debats que confrontaran antropòlegs i practicants, actuacions variades, l’espardenya més gran mai vista i tallers de tots els àmbits de la cultura popular, el Castelloscopi destacarà per la seva vessant tecnològica, visual i pedagògica.

Des del dijous 21 al diumenge 24 de gener el Castelloscopi es trobarà exposat al Centre d’Art Contemporani de la Fabra i Coats, accessible des de la Fàbrica de Creació.

També en el marc d’aquesta mostra, l’equip del Castelloscopi aprofita per presentar la nova versió del Castelloscopi Virtual, amb animacions a les pantalles, 100% interactiva i amb textos descriptius de cada posició. Ara sí que el món casteller disposa d’una nova eina pedagògica a Internet. El complement que feia falta als tallers pedagògics del Castelloscopi. I que ha d’anar evolucionant, també amb l’aportació col·laborativa dels programadors que ho desitgin, com explicarà en Francesco Praderio, programador d’aquesta nova versió, a la presentació de dissabte 23 a les 14h, a l’escenari de presentacions.

Us en passem l’enllaç en primícia - http://virtual.castelloscopi.cat

Finalment, per no perdre la vessant educativa, els talleristes del Castelloscopi impartiran dues sessions del taller per a escoles de Sant Andreu. Serà divendres 22 pel matí.

El Castelloscopi, a més, anuncia el tancament d’una nova sortida: la segona quinzena d’abril serà exhibit a la Casa de la Festa de Tarragona, on també s’hi faran sessions del taller pedagògic per a nens i nenes de la ciutat. Així doncs, el Castelloscopi ja haurà passat per les dues grans ciutats castelleres del país: Valls i Tarragona.


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
bottom of page