top of page

El Castelloscopi, a punt per ser presentat!


Dissabte 25 d’abril a les 18:30h al Centre Cultural Albareda de Barcelona (C/Albareda 22) es presenta oficialment el Castelloscopi, la instal·lació audiovisual castellera pedagògica. Una creació sorgida d’una colla concreta, però oberta a totes les colles castelleres perquè n’aprofitin el seu alt potencial. 8 colles, de fet, en són mecenes.


Després de dies de màxim estrès, de setmanes treballant amb l’edició de les imatges, la construcció de la instal·lació audiovisual, el disseny dels materials gràfics que l’acompanyen, la configuració electrònica i informàtica necessària i la confecció de les recompenses pels mecenes, i després de més d’un any de gravacions a totes les diades de la colla castellera del Poble-sec, arriba el gran dia. El dia d’ensenyar en primícia les 35 mirades seleccionades en una estructura de dos metres i mig d’alt per tres i mig de diàmetre. Amb una lona a sota que convidarà a fer pinya al públic, i amb uns itineraris de quatre mirades per orientar els diferents tipus d’espectadors.


Pel que fa a l’acte de presentació, hi haurà parlaments –inclòs el d’un representant de la junta de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, que dóna suport al projecte-, descoberta espectacular, alguna sorpresa, i concert final (amb suc d'ordi per tothom!).


No us la perdeu! Us encantarà, us ho prometem!




Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
bottom of page