top of page

Del Poble-sec a Valls passant per Manresa


L’audiovisual casteller pedagògic farà un ple al quinze aquesta tardor. Començarà amb una segona tanda de tallers al Poble-sec, el seu barri de naixement, continuarà amb una exhibició durant la Fira Mediterrània de Manresa, i acabarà a Valls, bressol del fet casteller, amb exhibició, tallers i sessions de visites guiada.

Després de presentar-lo a l’abril passat, de passar per la Filmoteca de Catalunya, i de fer la primera tanda de sessions del taller, arriba el moment en que quatre-cents infants més del Poble-sec i el Raval aprendran el fet casteller i els seus valors a través de les trenta-cinc pantalles que conformen el Castelloscopi, i del taller especialment dissenyat per aprofitar el valor de les seves imatges. Serà durant la primera quinzena del mes d’octubre.

A continuació, primera sortida de prestigi: Fira Mediterrània de Manresa, on s’exposarà durant els quatre dies que dura la fira. El trobareu instal·lat a la sala Espai 7 del Centre Cultural el Casino, del 15 al 18 d’octubre, a partir de les onze del matí.

I com a colofó final, Valls, el bressol del fet casteller. De la mà de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, el Castelloscopi s’instal·larà al teatre Principal d’aquesta localitat, s’hi faran tallers per a les escoles de la vila, i s’obrirà al públic de divendres tarda a diumenge vespre, amb tres sessions d’exhibicions guiades dissabte. Dins del marc del Vè Forum Casteller de Santa Úrsula.

Veure el fet casteller des de dins, amb tot tipus d’informació addicional, entenent la diversitat de gent que el forma i impregnant-te dels seus valors, no té preu. I no té preu perquè tots els tallers i exhibicions seran gratuïts per a la canalla i per al públic. Gaudiu-ne!


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
bottom of page